Fásult Hétköznapok

Szélmalomharcot vívok magammal a fönökeimmel az élettel.már nem az vagyok közel se mint aki lenni akarok.

Friss topikok

Linkblog

huhh

2009.11.08. 20:43

szerző: Egy kisegér mindennapjai

már megint itt...

nagyon elegem van, kivétlesen csak magambol.de valahol ki kell adjam a gözt különben megörülök...

már megint megföztem magamnak az aktuális trutyit mert már unalmas volt az egyhanguság...tegnap éjjel 1 év nemtudommi után elkezdtünk járni az egyik pasimmal.és a témát ö dobta fel.így most 2 között jojozok h mi lesz majd ha választanom kell?mert most épp nem tudnék.mindketten megadják nekem amire szükségem van testileg-lelkileg egyaránt,és mindketten csak jot akarnak nekem-persze a maguk modján.de ennyi.midkettöhöz ugyanugy kötödöm és ami a legföbb: olyannak fogadnak el, amilyen vagyok:1 olyan csaj aki igenis kinyitja a száját és igenis megmondom a magamét ha az kell.meg persze megprobálom elkerülni a hazudozást amit anyám hajdanán belémvert...

nem tudom már mi is az a SZERELEM,így csupa nagy betüvel.1x régen éreztem és az illetövel bár már 6 éve alig láttuk egymást ugyanugy szeretjük a másikat mint annak idején.Ha ez a szerelem,akkor az enyém miért nem lehet teljes?

vagy másé....pl.:egy nagyon közeli barátomé,aki szeretne boldog lenni de tul racionális ehhez az életszemlélethez.nem sajnálom,nem szánom öt,dehogy.inkább segitek neki a béna tanácsaimmal h legalább neki lehessen egyszerübb az élete.

az enyém ugyanis ha egyxü akkor a tudatalattim azonnal besegit és már ki se látok a kakábol épp ugy mint most.S.O.S.

hilfe

segitség englisül

                                                      furi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fasulthetkoznapok.blog.hu/api/trackback/id/tr201510008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása